Stielman als vaste partner voor jouw firma

Bij het runnen en onderhouden van een bedrijf komt heel wat kijken.

Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat de infrastructuur en inrichting van je firma meer tijd en aandacht van je vraagt dan jij voor handen hebt. In Stielman vind je een vaste partner die steeds bereikbaar is wanneer er zich een probleem voordoet of als er zich een klus aanbiedt. Van elektrictiteitswerken, tot laswerken en verlichting. Dankzij onze kennis en kunde ligt jouw bedrijf er steeds piekfijn bij. Zowel bij nieuwbouw, als renovatie. Zowel vernieuwen, als oplossen.

Expertise in elektriciteitswerken

Met de hoogste mate van professionaliteit en snelheid verzorgt Stielman al jouw elektriciteitswerken. Van nieuwe aansluitingen op het netwerk, tot nieuwe of bijkomende bekabeling, inslijpen, plaatsing van stopcontacten… Vanaf nu geen loshangende kabels of verouderde elektriciteitskasten meer. Werd jouw elektriciteitsplan afgekeurd? Ook dan zorgen wij voor een efficiënte oplossing en regelen we een herkeuring. Nog geen elektriciteitsplan voor handen? Stielman tekent er een!

Expertise in verlichting/domotica

Goede, degelijke bedrijfsverlichting is cruciaal voor het werkgemak en de productiviteit van haar medewerkers. Stielman brengt het lichtplan voor jouw bedrijf in kaart en bekijkt de verdeling van het licht, de lichtsterkte en het optimale licht per ruimte. Dit kan zowel bij een nieuwbouw-bedrijf dat nog in de startblokken staat, als bij een bestaande firma die midden in een renovatie zit. Hierbij wordt er enerzijds gelet op de duurzaamheid van de materialen, denk bijvoorbeeld aan LED-verlichting. Anderzijds beschikken we over de kennis en mogelijkheden om een domoticasysteem te implementeren indien gewenst.

Expertise in laswerken

Wij verzorgen alle soorten laswerken, zijnde metaal, inox en aluminium. Van trapconstructies tot en met interieurwerken, Stielman is een professionele lasser die bereikbaar is voor elk las- en herstellingswerk binnen jouw bedrijf. Stielman aanvragen voor jouw laswerken? Neem hieronder contact met ons op!

Onze werkwijze

Stielman zorgt ervoor dat jouw bedrijf…

call

Altijd een rechtstreekse vakspecialist op speed dial heeft.

hourglass_full

Tijdig geholpen wordt met problemen of klussen door snel te schakelen.

build

Met de nodige professionaliteit en kwaliteit aangepakt wordt.

Een vast partner heeft voor al haar technische problemen.

Stielman over de vloer?

Vraag hieronder jouw offerte aan en wij behandelen deze zo snel mogelijk!