Maak het beter, met Stielman

Of je nu van plan bent om een bestaande woning te optimaliseren of je zinnen hebt gezet op (ver)bouwen, in beide gevallen komt een goede Stielman van pas.

Zowel bij elektriciteitswerken als domotica, interieur, verlichting en sanitaire klussen kan een knap staaltje vakmanschap niet ontbreken. Laat je bijstaan door een ervaren rot in het vak en ga voor een vlekkeloze afwerking van jouw woning.

Elektriciteitswerken

Duurzamer leven. We zijn er allemaal bewust mee bezig en vanzelfsprekend kijken we dan in de meeste gevallen meteen naar ons energieverbruik. Grote investeringen zoals het leggen van zonnepanelen of het installeren van een warmtepomp zijn een zeer goed idee - al worden deze energieverbruikers vaak pas op langere termijn profijtelijk. Toch kan je nu al wat aan die energiefactuur doen. Slimme, kleine omschakelingen binnen jouw elektriciteitsnetwerk zijn een goede eerste stap richting energieneutraler en duurzamer wonen. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van gloeilampen door LED-lampen, het afdichten van luchtspleten en kieren of het installeren van een programmeerbare thermostaat. Stielman helpt graag meebouwen aan een duurzame woning!

Slimme oplossingen

Een woning bestaat al lang niet enkel meer uit een paar muren met een dak erop. Vandaag maakt onze woning deel uit van het dagelijkse leven én draagt ze idealiter bij aan ons wooncomfort door middel van geautomatiseerde technieken. Slimme oplossingen maken ons het leven niet enkel aangenamer, maar zorgen voor een geïntegreerde woning die afgestemd is op ieders levensritme. Aan de hand van een domoticasysteem zorgen we ervoor dat jouw woning slimme handelingen uitvoert door middel van een afstandsbediening. Denk bijvoorbeeld aan het openen van gordijnen, het bedienen van licht en verwarming, en het instellen van een audioinstallatie. Klinkt allemaal high end? Anno 2022 zijn domoticasystemen er voor ieders budget en smaak! Bij Stielman vervullen we al jouw domotica-wensen.

Interieurwerken

Een knap afgewerkt interieur doet meteen recht aan je woning en haar woongenot. Kraakt jouw trap bijvoorbeeld bij elke trede, is het keukenblad aan vervanging toe of wordt het tijd om die schouw nieuw leven in te blazen? Stielman is gespecialiseerd in allerhande las- en interieurwerken. We gaan steeds snel, efficiënt en professioneel te werk opdat we een smaak- en stijvol interieur kunnen afleveren.

Verlichting

Verlichting is vandaag niet enkel meer een noodzaak. Het wordt tijd om te genieten van verlichting en de sferen die het met zich meebrengt. Bij Stielman bieden we professioneel advies naar jouw lichtplan toe. Welke verlichting past het best in functie van de woning? Welk design doet het interieur van je woning recht aan? Trekken we de lijn van binnen naar buiten door met sfeervolle tuinverlichting? Van het idee tot en met de installatie en afwerking kan je vertrouwen op onze vakkennis.

Sanitaire werken

Of het nu gaat om het monteren van een klein buitenkraantje of om een volledig afgewerkte badkamerrenovatie: het installeren van sanitair is een vak apart. Als sanitaire vakman ontfermen we ons over een zeer breed gamma aan sanitaire technieken: Het aansluiten van waterleidingen Het installeren van badmeubelen of douchecabines Het ophangen van toiletten en bidets Het monteren van afvoermaterialen Het inrichten van spoelsystemen Het installeren van wastafels en kastruimtes ... Vraag onderaan deze pagina meer info aan omtrent onze sanitaire werken!

Stielman over de vloer?

Vraag hieronder jouw offerte aan en wij behandelen deze zo snel mogelijk!